Eisenmann till nya BMW F90 M5

Världspremiär av nya Eisenmann produkter till nya BMW M5 (F90)

Komplett Eisenmann sportavgassystem för BMW F90 M5

Efter presentationen av den efterlängtade BMW F90 M5 i april 2018, utfördes ljudoptimering och utveckling av specialisterna hos Eisenmann i Tyskland. Det kraftfulla ljudet från 4.4-liters V8 biturbon blir påtagligt mörkare och mer välljudande med ett Eisenmann sportavgassystem under alla olika belastningsförhållanden. Till följd av den speciella utformningen i kombination med den elektroniska styrningen av avgasspjällen uppnås hög prestanda över hela varvtalsregistret. Den skinande rostfria Eisenmann ljuddämparen accentueras av slutrör i trendfärgen koppar i kombination med ytterhölje av äkta kolfiber. Det är första gången som denna unika färgkombination används på slutrör! 

Eisenmann slutljuddämpare (version Sport) tillsammans med Eisenmann mellanljuddämpare är fullt lagliga och godkända av de tyska myndigheterna med EG-typgodkännande.

För racing och export (utanför Tyskland), finns en ersättare för mellanljuddämparen (ljudrör) och downpipes som ersätter katalysatorer samt slutljuddämpare i version Race.

Lagom till Eisenmanns 30års jubileum presenteras nu den här höjdpunkten - välkommen att beställa!